Poslední derby sezony. Orli v sobotu hostí Bohumín

Petr Sobol, 27.02.2015 Sen o vítězství v krajském přeboru se rozplynul. Stále je ale o co hrát a je třeba dokončit sezonu se ctí. Do jejího konce zbývají odehrát poslední tři duely a hned ten první z nich bude nesmírně atraktivní. Do Orlové míří rival z Bohumína.

Orlová dlouho živila naději na celkové vítězství v krajském přeboru. Jenže poslední tři kola ji rozmetala. Nejprve přišla prohra po nájezdech v Kopřivnici. V dalším kole Orli vybojovalo výhru v Horním Benešově až v prodloužení. I to ještě teoreticky na triumf stačilo. Jenže v minulém kole Maroszovi svěřenci prohráli doma se Studénkou a přišli o naději.

Z orlovské kabiny ale žádné poraženecké hlasy a skleslou náladu nečekejte. Naopak, Orli jsou připraveni bojovat až do konce. Aby taky ne, když k nám v sobotu po týdnu volna míří Bohumín.

Ať už je postavení týmů v tabulce jakékoliv, můžete si být jisti, že tento zápas bude zajímavý. Orlová letos Bohumín třikrát porazila, pokaždé ale padlo minimálně deset branek. Je se na co těšit.

Orli jsou v tabulce s 51 body druzí. Bohumín se body desíti poslední. Bodový rozestup se ale v sobotu smaže, v derby se může stát cokoliv. Orlová doma sehraje už jen dva zápasy. První s Bohumínem, další za týden s Krnovem. Nenechte si je utéct, v sobotu se na vás těšíme 17 hodin.