Přípravka má za sebou úspěšný domácí turnaj

Tomáš Salamon, 01.04.2015 HC Orlová v sobotu 28.3. uspořádala turnaj přípravek. Zúčastnilo se jej dvanáct týmů ze šesti klubů (vždy kategorie A a B). Naši kluci se neztratili a dokonce sahali po vítězství.

Tým A

Hráči A týmu předvedli mimořádně dobrý výkon. Ani jednou neprohráli, Kopřivnici naložili 14 gólů a pouze jednou remizovali s Havířovem. S ním měli na konci stejný počet bodů, ale Havířov bohužel měl o tři góly lepší skóre, a tak se Orlíci museli smířit se druhým místem. Nejlepším hráčem A týmu byl vyhlášen brankář David Turoň.

Sestava A týmu: David Turoň - Nikolas Dlouhopolský, David Štebel, Jakub Littner, Ondřej Szarowski, Jiří Kusník, Klaudie Pietraszová, Filip Trnčák, José Jiří Schwarz, Jan Juhasz, Jakub Mir. Kůrka, David Kunčický, Markéta Zapalačová





Tým B

Hráči B týmu rovněž podali dobré výkony. Bohužel jim chybělo i trochu štěstí. Porazili Valašské Meziříčí, Opavu i Kopřivnici, ale nezvládli ani jedno derby, přestože nehráli vůbec špatně. Karviné podlehli 5:7 a Havířovu 2:4. To pro ně znamenalo čtvrtou příčku. Za bojovné výkony jim patří poděkování. Nejlepším hráčem A týmu byl vyhlášen Filip Janeta.

Sestava B týmu: Daniel Oprchalský- Dominik Olšar, Lukáš Morcinek, Richard Zapalač, Dominik Koutník, Tomáš Scholz, Vendula Kopřivová, Nikolas Slowik, Jan Groman, Filip Janeta, Rudolf Šotkovský, Jan Křemen, Tomáš Šlachta, Matyas Niesyt, Martin Kytka, Josef Piš, Hynek Rašo, Rostislav Komanec





Skvělá atmosféra

Na turnaji panovala skvělá atmosféra, která bez nadsázky byla lepší, než na některých zápasech mužů. Přesvědčte se na našem facebooku.

Reportáž TV Polar

Na turnaji se objevila i televize Polar. Reportáž naleznete ZDE. Je v ní uvedene, že kluci uzavřeli sezónu, což nyní už neplatí. Klub se rozhodl, že naše nejmenší vypraví ještě na turnaj do Poruby, který se uskuteční tuto sobotu. Pokud nemáte nic v plánu, můžete jet Orlíky podpořit svými hlasivkami!