Shrnutí sezóny žákovských kategorií

Tomáš Salamon, 26.04.2015 Již jsme vás informovali o tom, jak dobře si v uplynulé sezóně počínali dorostenci nebo přípravka. Stále vám však dlužíme shrnutí sezóny žákovských družstev.

Starší žáci

Starší žáci za sebou nemají dobrý ročník. Nepovedl se jim vstup do soutěže a na první výhru čekali až do devátého kola. S přibývajícím časem se výkony lepšily, ale do výsledků se promítaly jen občasně. Bodový zisk nebyl ideální a 27 bodů z 34 zápasů stačilo pouze na šestnácté místo z osmnácti. Pozitivně ovšem musíme vnímat to, že několik hráčů nastoupilo i za mladší dorost a například Přeček nebo Čempel se dokázali prosadit.

Mladší žáci

To mladším žákům už se dařilo o malinko lépe. Bodovali častěji než jejich starší kolegové a to se promítlo i v tabulce. Čtyčiatřicet bodů ve stejném počtu utkání jim přisoudilo jedenáctou příčku z osmnácti možných. Vyzdvihnout je třeba Pavla Makovce, který předváděl fenomenální výkony! Pět branek v jednom zápase mu nečinilo žádný problém a monstrózní bodové příděly si připisoval pravidelně. Dařilo se i jeho spoluhráčům Žákovi a Blatoňovi.

Turnaj mladších žáků roč.2003 a mladší dne 29.3.2015 ZS Orlová

Účastníci:
AZ Havířov 2010
MHK Martin
HC Orli Orlová
HK Nový Jičín
SK Karviná


Utkání HC Orli Orlová
HC Orli Orlová - AZ Havířov 2010 3:1
MHK Martin - HC Orli Orlová 5:0
HC Orli Orlová - HK Nový Jičín 4:3
HC Orli Orlová - SK Karviná 5:4


Umístění:
1. MHK Martin
2. HC Orli Orlová
3. SK Karviná
4. HK Nový Jičín
5. AZ Havířov 2010


turnaji byl vyhlášen nejlepším útočníkem Pavel Makovec a nejlepším obrácem Michal Vadovič. Oba z HC Orlová!