Mladší žáci podlehli Vítkovicím

Radek Benda, vedoucí družstva, 20.10.2011 V pondělí mladší žáci zajížděli do Vítkovic. Po relativně vydařené první třetině, kdy se soupeřem dokázali držet krok nakonec byli ostravští nad jejich síly a konečný výsledek se vyšplhal až na 7:2.

17.10.2011

HC Vítkovice Steel - HC Orlová 7:2 (3:2, 2:0, 2:0)

Branky HC Orlová: Kanaloš J., Kaleta P. Asistence: Jančar B., Kanaloš J. ranky HC Evraz: Havlík T. 2x ,Pavlín J., Zapletal F.,Ivan I.,Újezdský J., Řehák M., sistence: Hájek,Onderka,Buršík.
Vyloučení: 2:4

V pondělí 17.10.2011 zajížděli mladší žáci do Vítkovic. Utkání začalo v dobrém tempu a na orlech byla vidět chuť do hry. Už od úvodního vhazování bylo vidět, že hra bude mít spád a nechyběla ani tvrdost. Ve druhé minutě se však již měnilo skóre a to v neprospěch hostů z Orlové. Kdy HC Evraz Vítkovice Steel využili první přesilovku, 1:0 pro domácí. V čase 5:44 se z vyrovnávací branky těšili hosté. Po asistenci B. Jančary skóroval J.Kanaloš, 1:1. O minutu později se opět do vedení dostávají domácí Vítkovice, střelou do pravého horního růžku Šemberovy branky. V čase 09:39 se do dvou gólového vedení po sporné brance dostávají Vítkovice,3:1. Změna stavu na 3:2 přišla v čase 14:35, kdy se ve schrůmáži před brankou domácího Dobeše J. nejlépe orientoval J. Kanaloš, ten posílá puk na Kaletu P., který bez problému zasune puk do odkryté Vítkovické klece. Po první třetině vedli domáci HC Evraz Vítkovice Steel nad HC Orlová 3:2.

Druhá třetina vyšla na 100% domácím. I přes to, že hosté měli více ze hry, ale nedokázali se přes dobře organizovanou Vítkovickou obranou prosadit. Za to domácí opět využili přesilovku hned v úvodu třetiny a následně po té dali ještě jednu branku navíc a tím odskočili Orlové na rozdíl tří branek. Ve třicáté minutě nahradil D. Šemberu v brance orlů L. Firla. Stav po druhé třetině tedy 5:2. Třetí třetina byla, co se týče gólů odrazem té druhé.

V záverečné fázi zápasu přidali do branky HC Orlová vítkovičtí ještě dva góly a tak se zrodil konečný výsledek 7:2 ve prospěch HC Evraz Vítkovice Steel.