B tým v prodloužení padl s Krnovem. Uspěje v pondělí proti Karviné?

Petr Sobol, 27.10.2013 Hokejisté B týmu sehráli vyrovnaný zápas se silným soupeřem z Krnova. Vyrovnanou partii nakonec zvládli lépe hosté, kteří brankou v prodloužení vyhráli 3:2. Orlová si ale bude moct spravit chuť. V pondělí je sice státní svátek, hokejový program ale pokračuje očekávaným derby s týmem SK Karviná, která kraluje tabulce. Zápasy Orlové s Karvinou vždy slibují vyhecovanou a napínavou podívanou, ve které se bude hrát o hodně. Nyní to nebude jiné. Hráči budou vaši pomoc potřebovat. Utkání začíná v 17 hodin.

26.10.2013 od 17:00

HC Orlová - HK Krnov 2:3 pr. (0:1 1:0 1:1 - 0:1)

Branky a nahrávky: Branky: Hanzl, Plášek. Nahrávky: 2x Pavlát, Klečka - Pavlica, Matušinský, Otipka. Asistence: Michálek 2x, Otipka, Marienka. Vyloučení: 8:6. Využití: 0:1. Diváci: 100. Střely na branku: . Průběh utkání: .
Orlová: Kolář – Hanzl, Šustek, Kotásek, Pavlát, Srba, Ciupa, Regoš, Vysloužil, Klečka, Zamecznik, Poštulka, Frait, Plášek, Ochman, Kubina, Maczurek, Kanaloš, Ondrek, Csobok, Dubnický.
Krnov: Šlupina – Mužík, Matušinský, Havlíček, Tvardek, Michálek T., Marienka, Holeš, Holík, Michálek P., Pavlica, Tošenovjan, Weiss, Kubik, Hudečka, Kostovský, Otipka, Zavodnik.