Mladší dorost vybojoval další tři body!

Tomáš Salamon, 05.10.2014 Úspěšnou sobotu zažili kromě mužů i mladší dorostenci. Své tři body získali za stejný výsledek 2:1 proti Černým vlkům, kteří jsou společným mládežnickým klubem Kopřivnice a Rožnova pod Radhoštěm. U obou gólů byl navrátilec do sestavy Matěj Potočný.

05.10.2014

HC Orlová - HC Černí Vlci 2:1 (0:1,0:0,2:0)

Branky a nahrávky: 45. Antoš (Potočný, Santarius), 53. Potočný (Přeček) - 13. Kotala (Vaník). Vyloučení: 2:5. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 0:1,2:0.
Orlová: Křehlík - Jeziak, Šolc, Čempel, Santarius, Kantek, Potočný, Benda, Antoš, válek, Přeček, Nytra
Černí Vlci: Rybár - Žídek, Solanský, Soška, Kulišťák, Litrberger, Kudela, Polášek, Vavřík, Vaník, Klesla, Zátopek, Kašpar, Štědrý, Kotala, Žemba, Letocha
Po první třetině, ve které se prosadil hostující Kotala totiž museli tuto ztrátu dohánět. To se jim nepovedlo ani v první ani ve druhé třetině. K obratu zaveleli až v té poslední. Nejprve Rybára překonal Jiří Antoš a ve třiapadesáté minutě poslal náš tým do vedení Matěj Potočný, který už doléčil zlomenou ruku. Záhy se však Orli museli o svůj náskok bát. Přišla dvě slepená vyloučení a chvíli se naši kluci bránili ve třech. V tuto chvíli se ovšem zaskvěl brankář Křehlík, který svůj tým podržel a zachránil vítězství.