Patrik Flašar: Otec trenérem? Zvykl jsem si...

Tomáš Salamon, 28.11.2010 Pokud některé branky výrazně rozhodly u průběhu utkání, tak to byla první, která Vsetín zaskočila a třetí, která přišla záhy po snížení hostí a znovu je srazila do kolen. Pod obě tyto trefy se podepsal třiadvacetiletý obránce Patrik Flašar. Ten se s čtrnácti body (3+11) v kanadském bodování obránců dotáhl na Miroslava Javína, který má o branku víc. Jestli vás zajímá, jaké byly jeho dojmy bezprostředně po zápase a jak se cítí pod trenérským dohledem svého otce. Čtěte dále.

Tento článek patří k zápasu ORL - VSE 7:2

Z vaší strany to dnes bylo určitě vydařené utkání. Dal jste dvě branky. Jak jste se sebou spokojen?

Já jsem hlavně rád, že jsme to utkání vyhráli a dali jsme zapomenout na ten Jičín, kde nám to opravdu nevyšlo. Vítězství to bylo zasloužené. Hned od začátku jsme si za tím šli a to bylo důležité?

Co bylo v dnešním utkání klíčovým?

Určitě náš nástup do první třetiny, kdy jsme během deseti minut vedli 4:1 a Vsetín se už potom na nic nezmohl.

Vy sám jste dal dvě branky. Můžete ty gólové situace popsat?

Na první gól mi nádherně nahrál Marek Ivan mezi kruhy, já už jsem to jenom zvednul a padlo to tam. Druhý gól…Tam se mi po nějakém chumlu odrazil puk mezi kruhy a já už jsem do toho jenom plácnul. Byl z toho gól a mám z toho radost.

Váš otec je zároveň vašim trenérem. Jak se hráč cítí pod vedením svého otce?

Má to svoje plusy i mínusy. Já už jsem na to zvyklý. Už jsem pod otcem hrál v Prostějově. Když jsme se o tom bavili doma, tak jsem mu sice říkal, že už pod ním nikdy nechci hrát, ale letos to vzniklo, tak jak to vzniklo. Jsem rád, že jsem v Orlové a jsem tady spokojený. Doufám, že se dostaneme co nejdál.

V dalším kole vás čeká Opava. S čím do toho zápasu půjdete?

Určitě nemůžeme s Opavou hrát ten hokej, co jsme hráli tady, že do nich budeme bušit a oni nám z brejků dají tři góly. Určitě se budeme snažit hrát více zezadu a doufám, že budeme z Opavy odjíždět vítězně!