Orly čeká další zkouška. V neděli hostí Horní Benešov

Petr Sobol, 19.11.2011 Orlová - Čtvrteční souboj Orlové s Krnovem byl ideální pozvánkou na další utkání. Na to si orlovští fanoušci ani moc dlouho čekat nemuseli. Už v neděli přijede do Orlové tým Horního Benešova, kterému patří čtvrté místo v tabulce.

Tento článek patří k zápasu ORL - BEN 4:6
Ve čtvrtek se Orlová v tabulce bodově dotáhla na první Krnov. Skvělým výkonem dali domácí zapomenout na nepřesvědčivý výkon s Rožnovem a opět ukázali, že patří ke špici toho, co krajský přebor nabízí.

A ke špici by měli patřit také hokejisté Horního Benešova. Úvod sezony jim sice asi nevyšel tak, jak si představovali, i tak ale patří mezi hlavní favority. V tabulce náš soupeř okupuje čtvrtou příčku, vyhrál sedmkrát, jednou v prodloužení, pětkrát odešel z ledu poražen. Orlová na Horní Benešov narazila v rámci sedmého kola. A z ledu soupeře přiletěli Orli s plným bodovým ziskem. Zápas Orlová vyhrála 6:3.

Poslední domácí zápas Orlová vyhrála 4:1 nad Krnovem. Dvě branky Fábryho, dvě kapitána Opravila, stejně tak, jako skvělý výkon skvělého týmu, okořeněný famózními zákroky gólmana Volfa. Přesně v takovém duchu se nesl souboj druhého s prvním.

Orlová nezklamala, svého soupeře přehrála ve všech směrech. Kdo se na tento zápas vydal, nemohl litovat. A každý už se určitě těší i na nedělních 17 hodin. V tomto čase Orli startují svůj další souboj, ve kterém vyzvou Horní Benešov. Pokud uspějí, udrží domácí neporazitelnost. V to ale každý věří. Orlovou však nečeká lehká zkouška a budou potřebovat, aby se v hledišti odehrálo další skvělé představení.

Takže, neděle – 17:00, všichni na Slovan.