Poslední neznámá nese označení HC Kopřivnice

Tomáš Salamon, Petr Sobol, 23.11.2012 Základní část se blíží své půlce a Orli se v sobotu tváří v tvář postaví poslednímu nepříteli, se kterým zatím síly neměřila. Kopřivnice je druhá a zatím to vypadá, že by mohla představovat největší hrozbu v cestě za titulem. Zatím Orli ztratili pouze dva body a stále hledají přemožitele. Nyní mají šanci ukázat svou suverenitu a přehrát i posledního ze soupeřů. Bude tomu skutečně tak nebo na Kopřivnici stačit nebudou. Sobotní zápas napoví hodně o skutečném rozložení sil.

Tento článek patří k zápasu KOP - ORL 2:3
Orlová v posledních zápasech válí a své soupeře ničí. Naposledy se o tom minulou neděli přesvědčil tým z Nového Jičína, který z Orlové odjel s výpraskem 10:0. I díky tomu jsou Orli na čele tabulky se sedmibodovým odstupem od Kopřivnice.

Náš sobotní soupeř ale odehrál o zápas méně. Z osmi zápasů jich Kopřivnice vyhrála šest, prohrála jen na ledě Uničova a Studénky. Naposledy porazila doma 8:1 Bohumín. V minulém kole pak měli kopřivničtí hokejisté volno.

Společně s Orlovu patří tým z města TATRY k nejméně inkasujícím celkům, i Kopřivnice obdržela jen devatenáct branek. A stejně jako Orli i si Kopřivnice v posledních zápasech kromě Bohumína zastřílela i s Novým Jičínem, který porazila 9:2.

Ač se pořadí na čele tabulky po sobotě za žádných okolností měnit nemůže, narazí na sebe dva týmy, kterým se letos daří nejlépe ze všech. Orli se opět mohou těšit na pomoc svých fanoušků a do Kopřivnice se vydávají potvrdit svou dosavadní suverenitu. Podaří se jim to?