Přinese souboj prvního s posledním brankovou smršť? Do Orlové míří Rožnov B

Petr Sobol, 19.01.2013 Neděle bude na orlovském zimním stadionu patřit souboji prvního s posledním. Domácí Orli tak vyzvou Rožnov pod Radhoštěm B, nad kterým mají v tabulce náskok 29 bodů. Dočkají se fanoušci letošní třetí „desítky“?

Tento článek patří k zápasu ORL - RZB 10:3
Tým z Rožnova pod Radhoštěm se před letošní sezonou odhodlal k překvapivému kroku. Loni trápící se A tým doplnil nově i rožnovský B tým. A výsledek? První tým je v tabulce předposlední, druhý o bod zpět poslední.

Rožnov B letos ze 14 zápasů vytěžil pouhých deset bodů za dvě výhry, jednu výhru v prodloužení a dvě prohry v prodloužení. Ač se říká, že se žádný soupeř nesmí podcenit, tento by pro Orly neměl být překážkou. První letošní vzájemný zápas vyhrála Orlová vysoko 8:2, dvěma trefami se tehdy uvedl Kotásek.

A minimálně podobně vysoký výsledek se dá čekat i nyní. Orlová zvládla těžký zápas s Krnovem i v Uničově, kde vyhrála po nájezdech, a nyní tak má příležitost zastřílet si. Fanoušci si možná už nyní přejí „desítku“, které letos Orli dosáhli dvakrát. Poprvé s Novým Jičínem (10:0), podruhé právě v Rožnově, ale v souboji s A týmem, který porazili 11:4.

Dočkáme se podobného výsledku i nyní? Uvidíme. Tento zápas navíc bude prvním ze tří domácích duelů, které Orlovou čekají. Za týden doma vyzvou Orli Studénku, o dalším víkendu pak Bohumín. Je však třeba jít zápas od zápasu a nejprve vyzvat Rožnov. Zápas začíná v 17 hodin.