Béčko v neděli vyzve Horní Benešov!

Tomáš Salamon, 28.09.2013 Druhá liga už je v plném proudu a hlavní zájem se zcela jistě přesunul na tuto soutěž. Zapomínat bychom však neměli ani B-tým, který bude zápolit v krajském přeboru.

Tento článek patří k zápasu ORL - BEN 2:3 sn
Po dva roky byli Orli postrachem krajské ligy. A to právem. První sezónu roli favorita potvrzovali s obtížemi, ale loni už svěřenci trenéra Česlíka padli pouze jednou a to ještě kvůli hrubě podceněnému závěru téměř vyhraného zápasu s Karvinou. Se zprávou, že se do Orlové vrací druhá liga, si zřejmě většina soupeřů oddychla, že po dvou letech bude zase o co hrát.

Ale bude tomu skutečně tak? Do druholigového kádru se přesunulo jen pár jmen a kostra mužstva zůstala zachována. Navíc přišli další kvalitní borci, kteří se neujali při zkoušce do druholigového kádru a tým jako každoročně doplní kvalitní mládežníci. Hlavní favoritem přeboru sice letos zcela jistě bude rival z karvinského SK, ale Orli by také měli hrát v horních patrech tabulky.

Sezónu zahájí na svém ledě proti týmu Horního Benešova, který je v předešlých letech vždy dokázal potrápit a patřil mezi nevyzpytatelné týmy. Letos by tomu nemělo být jinak, a tak Orlovou na úvod nečeká nic lehkého. Pokud budete mít v neděli od sedmnácti hodin času, určitě se stavte naše Béčko podpořit!