Orli chtějí bodovat. Udolají ve středu Břeclav?

Petr Sobol, 15.10.2013 Třikrát v řadě vyšla Orlová bodově na prázdno. Minulý týden polovinu zápasu držela krok se suverénem z Prostějova, v sobotu padla rozdílem jediné branky na ledě silného Přerova. Nyní je před Česlíkovým týmem další překážka – Lvi z Břeclavi.

Tento článek patří k zápasu ORL - BRE 3:1
Výkony Orlové jdou zápas od zápasu nahoru. Orli ale paradoxně od domácího vítězství s Opavou na další body čekají. Neuspěli v Hodoníně a Přerově, doma nestačili na Prostějov. S týmy, které se pohybují v horní polovině tabulky, to nevyšlo, nyní však náš tým čeká příjemnější série. Ta začne už středečním duelem s Břeclaví, bude pokračovat v Novém Jičíně a za týden doma se Vsetínem.

Nyní ale Orli myslí na souboj s břeclavskými Lvy. Ti jsou v tabulce zatím osmí, dvě místa před Orlovou, na kterou mají náskok pěti bodů. Na náš led ale soupeř přijede s pochroumaným sebevědomým. Lvi hráli o víkendu na půdě vedoucího Prostějova, který svému soupeři nic nedaroval a rozprášil ho vysoko 10:0.

Břeclav ve venkovních zápasech prohrála v Brně, pak sice vyhrála v Hodoníně a vybojovala bod s Frýdkem-Místkem, na Prostějov ale neměla nárok. Teď míří do Orlové. Šance obou týmů jsou vyrovnané, body z tohoto zápasu ale Orli nutně potřebují a pro jejich zisk určitě udělají maximum. Nenechte si tento souboj ujít a přijďte svůj tým ve středu v 18 hodin podpořit.